Film: Hur sätter man på en kondom? Vad ska man tänka på när man sätter på en kondom och vilka andra saker är bra att veta om hur man använder kondomer? Kondomexperten Jens visar och berättar. ”Sex på kartan” är en klassiskt handtecknad film som talar klarspråk och bygger på ungdomars egna frågor. Filmen är tänkt att användas i sexualundervisningen på högstadiet. Filmen är producerad av RFSU och UR med stöd av Allmänna Arvsfonden. Följ de unga reportrarna Frida och Claudio när de pratar om sex och preventivmedel med tjejer och killar på stan och när de träffar Christina på ungdomsmottagningen. En film för högstadiet och gymnasiet om kondomer, p-piller och könssjukdomar. Sexualupplysaren Sandra Dahlén medverkar i filmen.

Svensk sex film condomer - sex

Lasse Viréns OS-guld på 10 meter i München är det största idrottsögonblicket i Finlands historia. Samtala om pornografi i skolan - en handledning från RFSU. Rättighetspraktika om sexualitet och mänskliga rättigheter. Vem vill leva ensam på en holme utan bekvämligheter? Följ de unga reportrarna Frida och Claudio när de pratar om sex och preventivmedel med tjejer och killar på stan och när de träffar Christina på ungdomsmottagningen. En film för högstadiet och gymnasiet om kondomer, p-piller och könssjukdomar. Sexualupplysaren Sandra Dahlén medverkar i filmen. Det är sorgsna människor i nöd som har skickat in brev om sex och samlevnad till Rundradion. Man frågar om (dåligt) sex kan ge cancer, om homosexualitet och preventivmedel. Det verkar tyvärr som om någonting gick fel med spelaren. Meddelandet var: "Error loading playlist: No playable sources found". Försök igen eller rapportera felet. Textning. Svenska; Ej textat. Kvalitet. Normal videokvalitet; Högsta videokvalitet. Undertexter; Skapa klipp. Stäng. Det finns en massa olika kondomer.

Videos

Anne : story of a prostitute

Svensk sex film condomer - håriga fitor

Att leva med Alzheimers Vad är Alzheimers sjukdom och hur kan man lära sig att leva med den? Tove Jansson läser ur Granen Mamma vakna, någonting hemskt har hänt. Bland horor, bockar och bögar. Länken till ditt klipp hamnar i rutan under "Dela ditt klipp: Testa dig fram till en som passar just dig, det är viktigt att det känns bekvämt med kondom. Club wear glidmedel i skolan - några lektionsförslag.

One thought on “Svensk sex film condomer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *